Hopp til innholdet
Hjem » Video som kommunikasjonsverktøy

Video som kommunikasjonsverktøy

Tid for film

Video er gammelt nytt, men blir likevel stadig viktigere som kommunikasjonsverktøy. En av de beste måtene å kommunisere produktene dine til markedet på er gjennom «how to»-videoer – vis frem produktet i bruk. «How to»-videoer kan deles inn i to hovedkategorier: inspirasjonsvideoer og informasjonsvideoer. Førstnevnte er primært beregnet på innsalg. Sistnevnte handler mer direkte om god kundepleie – i form av kundestøtte: «Slik fungerer produktet, og dette har skjedd hvis produktet ikke fungerer som det skal». 

Små og effektive videoproduksjoner 

Videoproduksjoner kommer i alle former og størrelser. Vi i Sjo og Floyd har spesialisert oss på små og effektive videoproduksjoner. Resultatet er korte og inspirerende reklamefilmer, primært beregnet på bruk i sosiale medier. Hver film kan leveres i de formatene du måtte ønske utover standard. Tilpasset for eksempel Reels, Stories, og «vanlig» kvadratisk film til Instagram.

E-læringsvideo

Over og under denne teksten kan du se et lite potpurri av vår filmproduksjon. En sjanger du ikke ser blant disse videosnuttene er e-læringsvideoer. Men vi jobber med slike videoer også. Grunnen til at vi ikke viser dem her, er blant annet at denne videosjangeren ofte ligger bak betalingsmur, siden det som oftest er snakk om kursvideoer. Ta heller kontakt med oss, så kan vi ta en gjennomgang sammen av det vi har produsert!