Hopp til innholdet
Hjem » Tekstproduksjon – godt og presist språk

Tekstproduksjon – godt og presist språk

Godt og optimalisert språk

Godt innhold er helt essensielt for å være synlig på nett. Det kreves et kontinuerlig arbeid med velskrevne tekster som har et godt og presist språk. Tekstene må samtidig ha et tydelig budskap og være tilpasset riktige målgrupper. I tillegg må man ta høyde for søkemotoroptimalisering, som sørger for organisk trafikk til nettsiden. Dette er noen av grunnene til at det er så viktig med tekstproduksjon!

Våre tekstforfattere kan bidra med alt av tekstproduksjon. Vi kan blant annet bistå med produksjon av tekster til hjemmesider, blogginnlegg og artikler som er tilpasset riktig målgruppe, samt copywriting og ghostwriting. Copywriting innebærer å skrive tekster som skal brukes i markedsføring eller reklame, mens man ved ghostwriting skriver lengre tekster, for eksempel blogginnlegg og artikler.

I tillegg tilbyr vi arbeid innen søkemotoroptimalisering, såkalt SEO. Dette inkluderer blant annet å skrive SEO-tekster. Et viktig punkt innen søkemotoroptimalisering og tekstproduksjon er å gjennomføre søkeordsanalyser for å finne aktuelle nøkkelord. Å bruke nøkkelord på en strategisk måte i tekster er viktig for å komme høyt opp i organiske søk på søkemotorer som Google. Ved å gjøre søkeordsanalyser sørger vi for at nøkkelordene som brukes i en tekst bidrar til nettopp dette. På denne måten vil nettsiden kunne få økt synlighet på nett. Vi gjennomfører alt av arbeidet som inngår i det å skrive en SEO-tekst.

Kort fortalt kan vi skrive tekster for alle formål. Uansett hva din bedrift måtte behøve av tekstproduksjon, kan vi bistå. Vi tilbyr også andre teksttjenester, slik som korrekturlesing og språkvask av ferdigskrevne tekster. Les mer om dette på «Korrekturlesing og språkvask».

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om tekstproduksjon, slik at vi sammen kan finne ut hva din bedrift behøver!