Hopp til innholdet
Hjem » Grafisk design

Grafisk design

God form

Grafisk design handler hos Sjo og Floyd om god form. Det handler om å skape orden av kaos, estetikk av farger og streker, basert på god forståelse av grunnformene. Enten vi designer logo og brosjyrer, formgir nettsider, lager plakater – eller hele designmanualer – så strever vi hele tiden etter den gode formen – som dermed skaper helhet.

Plakater på nett eller papir?

Vi mennesker kommuniserer via smarttelefonen – det er ingen nyhetsbombe. Men trykksakene finnes fremdeles. Og siden vi bruker trykksaker sjeldnere enn før, blir det lettere å lage noe eksklusivt.

Når trykksakene formgis og brukes riktig, kan de bidra til å heve bedriftens omdømme. Det er dette strategisk design handler om. Det kan være den smarte «flyeren» i akkurat riktig størrelse på riktig sted og med riktig budskap. Eller det kan være A2-plakaten som minner kundene på kjernevirksomheten til bedriften din, rett før en viktig lansering eller en prisgunstig kampanje. 

Enda større?

Av og til hender det at man skal representere bedriften i en fei. Det kan være i forbindelse med frokostmøte i næringsforeningen, eller en uventet mulighet til å stille på en viktig messe. Da kan det være lurt å ha en roll-up eller tre liggende klar i bilen, sammen med en enkel brosjyre, noen visittkort og litt «give aways». Alt pakket pent ned i en aksjonskoffert som alltid er klar til bruk. 

Alt i kofferten må imidlertid henge sammen visuelt. Til det trenger du en grafisk designer – som for eksempel oss i Sjo og Floyd.

Webdesign

Nettsider spisses stadig skarpere. De må kunne brukes til noe praktisk, og brukeren skal raskt kunne finne frem til produktet eller budskapet. Siden de fleste nettsider besøkes via smarttelefonen, er riktig mobiltilpasning også avgjørende. Alt dette kan vi hjelpe til med.

Når nettsidene er formgitt, er det tid for søkeordsanalyse og tekstarbeid. Også der hjelper vi gjerne til.