Hopp til innholdet
Hjem » Bedriftsfoto

Bedriftsfoto

Praktiske bedriftsbilder

Det er lett å tenke at «vi kjøper bilder på nett» i stedet for å bruke penger på egne «fotoshoot». Og det finnes absolutt mye bra fotografi der ute – noen som til og med har Creative Commons-lisenser. Men skal du skille deg ut i mengden, må bedriften din ha sin helt egen visuelle profil, med egne fotografier – som igjen har sin egen stil. Med andre ord behøver bedriften profesjonelle bilder. Det koster litt i starten, men vil lønne seg på sikt. Bedriften vil da bygge opp en egen bildebank som kan brukes i lang tid fremover.

Smart prisstruktur

Ettersom egne bildebanker er så viktig for bedriften, har vi konstruert prisstrukturen vår nettopp med dette for øye. Det betyr at vi priser oppdragene basert på halve og hele dager, med et visst antall leverte bilder. Slik blir det enklere å budsjettere. 

En ekstra bonus er at når du har kjøpt en fotopakke, er det du som eier bildene. Bedriften din står da selvsagt fritt til å bruke bildene til hva som helst, hvor som helst, uten at det skal koste noe som helst ekstra. 

Profesjonelle bilder

I bedriftssammenheng skal fotografier først og fremst være praktiske. De må kunne brukes til helt bestemte formål. Og enten vi snakker om portrettbilder av medarbeidere, produktfotografering eller ren dokumentasjon – for å nevne noen få eksempler – så må bildene i tillegg holde en viss faglig standard. Hvis ikke vil det kunne få konsekvenser for kundeopplevelsen, og i neste omgang for «jungeltelegrafen». Det siste vil man unngå for enhver pris. 

Derfor bør bedriften hyre inn en fotograf som kan vise en relevant portefølje, og som forstår hva bedriften din skal formidle. Begge deler krever erfaring, og det har fotografen vår. Ta gjerne en titt på bildesjangrene våre for å danne deg ditt eget inntrykk av hva vi kan levere!